Story Morry :)

Posted by : Irene Sulastrie
Hyep3x semua!! Apa khabar readers?? Sihat x?? Harap2x semuanya sihat.. Macam olen yg makin comel.. Konon lah.. Hahahha...Waaa!!! Panas nampak tajuk entry blog olen malam nie.. Panas ker?? Memang pun.. Baru keluar dari oven.. Hahahha.. Apa benda aku merepek nie.. JOm check it out kenapa olen geram..

Olen geram sebab tiba2x buka dashboard dah jadi laen.. Dah lah x suka dengan bentuk rekaan dashboard yg baru nie.. Serius nie x suka sangat2x.. Olen nak dashbord yg lama.. Boleh x??Hwahwahwahwahwahwah.... Nges kunun... Nges kegeraman.. Chheewwaaahhh!! Ayat bukan maen salahnya.. Hahahhaa.. Kita buang story pasal geram.. Kita story morry plak pasal sambung study.. Waaaa!! Semangat gitu.. Padahal satu tawaran pun x dapat lagi.. Hahahhaa... Esok tanggal 25/04/2012 bersamaan hari Rabu merupakan masa untuk mengecheck keputusan permohonan MATRIKULASI and Form 6... Aiyoyyoyoy.. Mati deh gue >_<.. Hehehhe... Mana satu olen dapat nie erk.. Kompius ft kerisauan.. Hehehe.. Gelak jer dari tadi.. Gila ker apa olen.. X pown.. Sowt jer.. Hahaha... Apa2x pun result yg keluar nanti akan ku terima dengan redha and hati yang terbuka..
Kerana semua keputusan yang keluar itu adalah keputusan terbaik untuk olen.. Amin..

Kita tukar topik lagi yer... Ceeeeccuuubbaaa nengok gambar kat bawah nie.. Patung ker apa nie.. Hahahha

CRAZY PERSON HERE
  Hahahahaha.....[ Gelak jahat ]
Ini lah akibatnya kalau bosan telah menguasai diriku yang biasa2x saja ini.. Hahaha.. Mengedit x tentu pasal... Tengok sekali macam patung.. Tengaok dua kali buruk plak.. Hahahhaa.. Biar lah semua tu.. Tidak di kisah.. Yang penting boleh menghilangkan kebosanan dalam diri ku ini.. Itu dia.. Ayat yg x boleh di pakai..
Ayat di pakai meyh?? Bukan di guna kha?? Naaaaaaaaa!!!!! Fail sudah Bahasa Melayunya si olen.. :)
Dah pukul 11 dah.. Cukup sampai di sini saja entry yg merepek,merapuh ini.. Kalau ada nak komen pasal pictora di atas.. Komentar aja... Hahahaha... Selamat malam korang semua!!!
ASSALAMUALAIKUM (^_^)


2 comments :

zera eira said...

comel lah olen! hehe. semoga olen dapat ape yg olen impikan yaa. mana2 blaja pon sama saje yangg. :)

м¡sђ. oŁξи said...

@zera eira
Thanks syunk..klu kena edit memang lah comel..
hehehe,, harap2x dapat buat kputusan yg terbaik..