Fuhh.. Macam Mana nie??

Posted by : Irene Sulastrie
Selamat malam semua... Lama tak update blog olen..sampaikan follower pun x tertambah2x.. Hehehe.. Kesiannya... Sebenarnya malam nie olen nk update blog sbb x taw nak luah dgn sapa dah sebenarnya... Terpaksa luah dengan blog nie jer.. Salah ker klu nak kawan dgn semua org?? Lebih2x lagi dekat fb... Bila org tu dah ada bf mula lah gfnya nak mengamok segala... Sama macam mana olen lalui sekarang... Hari tu ex gf dia chat marah2x dgn olen.. Sekarang x taw lah sapa lagi.. Serius olen tak tahu nak buat apa dah skrg nie.. Depan dowang2x mmang olen boleh buat mcm tenang jer.. Happy2x... Tapi hati olen sapa yg tahu?? Kalau bukan olen and Allah yg tahu.... Olen x tahu nak buat apa... Somebody please help me??? Bila asyik di tanya2x oleh gf dia kuwt sy ada apa2x ker dgn dia,rasanya mcm olen ganggu hubungan dorang jer kan... Kalau nak jauh kan diri dr dia plak x taw caranya mcm mna.. Nanti laen plak dia pikir... Nanti dia pikir buruk plak pasal sy..

Memang lah pompuan tu cakap dia x kisah klu si lelaki tu kwn dgn pompuan2x laen.. Tapi ada perkara tersirat dalam ayat dia tu... Serius kalau korang x nak olen kwn dgn dia,insyaallah olen cuba untuk jauh kan diri dari dia..Biar hati nie sakit.. Yang penting boleh elak dari rosakkan hbungan orang and mngelakkan diri drpd org cakap buruk2x pasal sy.. Ya.. Saya tahu sy cuma kawan dgn dia.. Kawan in not very important than the person that we love right?? Bila sy jauh kan diri dari dia,maybe dia x perasan pown..Or maybe x hiraukan langsung... :)... So,maybe the best thing i must do is just leave him and see him happy with her girlfren right?? Tapi,kuat ker olen nak buat semua tu?? Boleh ker klu olen buat mcm tu tanpa dia fikir bukan2x?? Arrrrrrrrrrrrrgggggggghhhhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!! Really confused right now... Apa2x pun.. Layan jer lagu dekat bawah nie erk.. Best :)


Terkena dalam diri lagu nie..

Okay lah korang.. Selamat malam semuanya... Take care :)

4 comments :

Cik Adieb said...

Kawan susah dicari ..

м¡sђ. oŁξи said...

tapi terasa hati bila asyik di tgur..asyik di tanya..takut juga kalau2x pompuan tu fikir bukan pasal llaki tu

Princess Syazliyana said...

http://st0ryab0utprincess.blogspot.com/2012/04/first-contest-by-afiqah-amani-azwa-edit.html
tag you

м¡sђ. oŁξи said...

okay awk...:)