(: ˙˙ɯɐlɐɯ ɥɐƃuǝʇ ʎɹoʇs

Posted by : Irene Sulastrie
Selamat malam korang semua!! Malam lagi ker?? Hehehe.. Malam lah kan.. Sebab still pukul 1 lagi.. Time2x hujan mcm nie memang best buat entry yg merepek2x sikit.. Tak jauh sangat lah merepeknya.. Terselekoh sedikit sahaja. Waaaa!! Keputusan permohonan MATRIKULASI   dah keluar.. And nak tahu apa keputusannya?? Olen dapat matrikulasi labuan.. Alhamdulillah.. Olen memang bersyukur sgt2x dapat tapi x yakin sgt nak pergi ker tak.. Sebab dah banyak artikel olen baca pasal matriks nie.. And ramai juga yang cakap matriks nie susah.. Yer lah,olen x lah pandai sangat.. And olen banyak kelemahan.. Lebih2x lagi klu dah penat sgt,boleh2x olen sakit.. Macam time sekolah2x dulu.. Waaaa!! Mcm lama dah tinggal kan sekolah kan.. Padahal baru last year kowt... Artikel2x yg olen baca banyak mempengaruhi kepala hotak olen nie.. Then,olen siap tanya lagi opinion org laen.. Banyak opinion dowang bagi semuanya pilih upu walaupun lama.. Olen pun terpikir mcm tu juga.. Bukan nak buang mentah2x tawaran nie.. Tapi kena ukur baju di badan sendiri lah kan.. Takkan nak ukur baju di badan org laen then baju tu kita pakai.. Memang x sesuai.. Hehehe.. Apa2x pun my family cakap keputusan terletak di tangan olen yang comel nie.. :).. Now,olen kena pikir masak2x pasal masa depan olen.. Cheewaaahhh!! Harap2x Allah beri petunjuk supaya olen dapat buat keputusan yang tepat,betul 100%... Amin3x.. Korang doakan olen sekali taw.. Hehehe...

Zaman percutian SPM pun tak lama lagi akan berakhir.. Then zaman study2x akan muncul kembali.. Apa2x pun bila dah sambung study nanti olen takkan pernah nak lupa <3 ManPet <3 olen nie.. Mesti korang pelik kan.. Apa benda lah manpet2x nie.. Hahaha.. That's our secret.. Kalau dah janji kena tunaikan kan.. So,dah buat perjanjian bersms so,kena lah di tepati... Kan,kan,kan.. Hehehe.. Sepanjang kenal dia memang happy gila3x.. Senyum setiap masa,setiap minit... Dia boleh buat org awet muda taw.. Asyik2x senyum jer.. Hahahaa..  Macam org gila pun ada juga.. Hope sampai bila2x kita orang akan selalu contact walaupun jauh.. Amin2x.. Cukup lah entry untuk tengah malam nie.. ¡¡¡ɐnɯǝs ƃuɐɹoʞ ɯɐlɐɯ ʇɐɯɐlǝs... Naaaaaa... Canggih kan tulisan olen.. Terbalik gitu.. Hahaha.. Bangga seketika.. Dah2x.. Pergi tido yer.. Jaga diri...

Sebelum tido,kita layan lagu najwa ft sleeQ dulu yer..
Untuk Dia,, :D

2 comments :

ell lina said...

olen ni junior sy duhal..ahha..ingatkan sama umur..pasal KML(koleh matrikulasi labuan) tu..bez gak kt sne..eehe.even sy sempat blaja 1 bulan je kt sana..tapi satu je sy nak nasihat..blaja3..kalau olen bukan jenis cepat tangkap apa cgu ajar..blaja lebih sikit sbb cara blaja dia bbeza ngan kt skolah..kt labuan panas!!tu je yg sy ingat smpai skarang..pastu plajar KML sangat2 ramai..kami dulu 2 ribu lebih..nama lain bagi KML adlh KM-Hell..good luck olen!!!

м¡sђ. oŁξи said...

hehehe.. Bekas sana juga erk sis?? knp 1 bulan jer?? thanks sis...