.. Quest!on Mark ??? ..

Posted by : Irene Sulastrie
Hye korang semua :') ??
Apa khabar?? Korang sihat tak?? Kalau sihat alhamdulillah... Hari nie nak share something dengan korang sbb ada benda yg bermain dalam kepala otak olen sekarang nie... Bagi olen maybe serius and maybe juga x.. Tapi olen rasa tengah2x kowt.. Macam sedang2x lah.. Hehehe.. Olen x sihat sangat muntah2x then tiba2x plak demam.. Baru jer kena tahan dekat hospital selama 2 jam lebih sebab tiba2x pengsan kat hospital time nak pergi ambil ubat.. So,terpaksa lah kena tambah air... Yang lucunya sempat lagi doktor tu cakap badan olen nie panas sangat and rasa2xnya boleh masak telur nie... Sempat lagi melawak... But must kuatkan diri untuk update blog hari nie.. Kena lawan sakit nie...

Kanser Usus bahaya x korang?? Boleh bawak mati x?? Benda tu sebenarnya nak minta pendapat korang... Kenapa olen tiba2x tanya tu kan.. Mesti ada sebab.. Memang ada sebab pun.. Sebab olen rasa semua tanda2x kanser usus tu jadi dekat olen... Nak di katakan 90% tanda2x tu jadi dekat olen.. Tapi takut sgt nk pergi hospital check.. Sebab kalau boleh olen nak sihat selalu.. X nak ada sakit.. Tanda2x tu mula dari minggu lalu lagi.. Sampai sekarang x check2x sebab takut... Kalau betul lah bahaya x sakit tu?? Seriously setiap masa hati x tenang asyik fikir pasal nie.. Nak taw pendapat korang perlu ker pergi hospital check?? Lagi pun kalau pergi hospital doktor tanya sakit apa.. Then,kita jawab,dia trus tulis ubat pastu suruh ambil kat kaunter.. Macam makan gaji buta jer rasanya doktor tu.. Tak check langsung... Geram dibuatnya.. Juz tunggu jer lah kan seminggu lagi.. Kalau tanda2x tu still berterusan baru tekad nk pergi check dekat ospital...
Kalau dah baca,sila lah bg opinion erk.. Or tell something about this entry... Assalamualaikum.. Jaga diri baik2x semua... :)

Banyak tanda tanya yang berada
di minda.. Tehe :)

2 comments :

ell lina said...

ehem3..olen..ni sy ada buat kontes ni..join la..eheheh

м¡sђ. oŁξи said...

okay..insyaallah sy ikowt