Segment Jom Blogwalking by Farhana

Posted by : Irene Sulastrie
Tepat pukul 8.41 pagi olen start mengexercise kan jari jemari olen nie dengan entry yang agak2x menarik... Nak tau apa?? Ala,,tengok tajuk entry lah kan.. Hehehee.. Segment Jom blogwlking by Farhana :).. Lagi satu nak promote.. Kalau nak join juz klik banner kaler merah kat bawah nie taw.. Klik,Klik,Klik... Hehehee

Cantikkan bannernya.. Terang gitu.. I Like!! Hehehe
Tundukkan kepala anda sedikit then baca tentang diri olen pulak....
Check It Out :)

  • Irene Sulastrie Sumansor.. Boleh panggil olen jer
  • Lahir 16 April1994
  • Stay dekat Sabah area Tawau
  • Orang Sabah yang tulen
  • Kaler oren terlekat kat dalam hati tp x tau knp tiba2x blog nie kaler pink.. Hahaha
Tu jer... Hehehhe..Sorryy olen memang suka gelak... Kalau baca entry nie klik banner tu taw.. Kita join ramai2x.. Baru meriah!! :)

4 comments :

Farhana Ahmad said...

thank sbb join..:) suka lagu dlm blog ni...

м¡sђ. oŁξи said...

sama2x... suka ker?? Hehehee...thanks :)

Pecinta pink^^ said...

sggah bw dri segmen yg same^^jmput le belog sy:)

м¡sђ. oŁξи said...

okay pencinta pink..saya akan singgah skrg juga.. hehehee :)