MINI GIVEAWAY BY MANJA( I’m Limited Edition)

Posted by : Irene Sulastrie

I think I'm limited edition... But why??
Nak tahu sebab apa?? Sebab aku laen dari yang laen.. Laen mcm mna tu?? Meh sini olen bagitahu...

>> Pertama,tanpa orang boleh gelak dengan suddenlynya bila tengok muka olen... Tak buat lawak lagi tu dah member gelak..
>> Kedua,ramai yang cakap olen boleh buat orang yang teramat2x sedih happy kembali macam sedia kala..Tak ramai kan boleh buat mcm tu
>> Ketiga,olen nie jenis yang suka berkawan dengan sapa2x pun.. Malaysian people,org putih people.. Semuanya olen layan..
>> Yang keempat,suka happy kan orang walaupun orang tu dah happy.. And bila org tu x happy2x juga olen akan cuba sedaya upaya untuk buat dia sekurang2xnya senyum...
>> Lagi satu,orang senang cair,senang hilang merajuk orang tu kalau olen pujuk dorang..
SEBAB TU OLEN LIMITED EDITION :)

Link FB olen :

Present yang Terlekat dekat mata dan hati :
1>> Hot slim purse [ Girl's Favourite Shop ]
2>> Stylo necklace [ Heart Inspiration ]
3>> Sexy bag [ Bags Aholic ]

2 comments :

Gadis Chubby said...

tq sbb join. complete

м¡sђ. oŁξи said...

akhirnya...di komen juga...
Thanks :)