Dedahkan Satu Rahsia

Posted by : Irene Sulastrie
Hye korang!! Fuhh!!! Penat gila olen edit blog olen.. Blog olen dah bertukar menjadi superman!!! Hehehehe...
Tak ada lah... Tetap pink kaler juga taw.. Sebab ada orang cakap kaler pink lagi okay dari kaler hijau.. Hehehe... Asal cerita pasal blog plak nie.. Hari nie olen nak dedahkan satu rahsia.. Rahsia kerajaan taw... Sebab orang always tanya olen.. Penat tauk nak jawab soalan yg sama.. Kesian jari jemari olen nanti.. Ayyookkk!!! Nak taw x?? Jeng jeng jeng!!!!

Tereng!!!!!!!!!!!!! Tengok dekat bawah nie...
Hahahahaha.. Tu lah rahsia kerajaan yg olen cakap kan tadi... Result Spm olen yg tak seberapa tapi olen bangga dapat result mcm tu... :)
Sorryy lah result olen tak segempak result korang kan... Tapi nie usaha olen.. So,olen bersyukur sangat dapat result mcm nie...Olen tak kisah lah klu korang nak cakap result tak gempak nak juga heboh2x.. Ala,x kan tak tahu.. Olen memang suka heboh 1 malaysia... Hehehehe... Jangan heran...
Dah2x.. X maw dah merepek.. Bubyyyeeeee!!! Take care guys!!

4 comments :

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

Goodluck olen for ur future!

м¡sђ. oŁξи said...

thanks fifiey.. :)

Cik Adieb said...

wah,congrats dear :D org sabah rupanya :D

м¡sђ. oŁξи said...

hehehe..terima kasih.. yup2x..org sabah jugak... :)