New Story New Life

Posted by : Irene Sulastrie
Selamat pagi korang semua!! MAcam mana hari nie??sihat ker x?? Harap2x semuanya sihat lah yer.. Alhamdulillah akhirnya dapat juga update blog olen nie..sebab beberapa hari yg lalu olen agak sibuk sedikit..Nasib lah blog nie x berkarat lg.. Hehehehe.. Now olen dah x kat tawau.. Sekarang nie tempat olen menupdate blog nie olen ada dekat UKM.. Tempat akak olen... Singgah sini ekjap sebelum pergi sambung study kat UITM Pulau Pinang... Fuhhhhh!! Betul merantau kan olen.. Tapi apa2x pun harap2x semuanya berjalan dgn lancar... Orang2x dekat sini terutamanya member2x kakak olen semua baik2x.. Baik giler lah orang cakap.. Hehehe.. Happy jer.. Tapi tu lah olen taw dah sikit2x cara2x mcm mana nk hidup berdikari... Biasa lah sepanjang hidup olen mana pernah tinggal asrama.. Tinggal dgn family jer.. Hehehee.. Nie pun firdt time pergi jauh dari family.. So,banyak lah yg kena di belajar kan... Kena tulis dalam buku nota nie.. Hahaha.. Supaya ingat selalu.. Toink,toink,toink.. Merepek dah olen

Tapi semalam ada something yg buat olen sedih.. Semalam skype dengan orang rumah.. Bila adik olen tengok jer muka olen terus dia nanges.. Olen apa lagi.. Terjoin nanges lah juak kan... Dia suruh olen balek.. Hehehehe... Kesian dia.. Tak ada dah kawan gaduh dia... Nak buat mcm mna.. Olen g sini sebab nak sambung study juga kan.. Terpaksa lah buat mcm tu.. Tak lama lagi olen akan ada kehidupan yg baru and story baru dalam hidup olen.. Sebab now olen ada kat tempat orang.. So,kena jaga diri elok2x.. Thanks juga kepada kwn2x tersayang olen yg selalu nasihatkan olen,ingat kan olen supaya jaga diri elok2x.. Tak lupa juga dgn cikgu2x olen and also my beloved family.. Thanks semuanya.. Insyaallah akan buat yg terbaik dan sehabis baik untuk korang semua!!! ILOVEYOU... Hehehehhee.... K lah korang.. Thanks 4 everything and juga sbb dah baca entry olen... Kalau syg olen klik lah SAYANG AKU nie,CINTA AKU , MY BOYFREN and yg nie last.. KLIK!! Thanks taw sapa2x yg dah klik.. Sayang korang!!!

2 comments :

Maya said...

jgn lah sedih2 ye... sabar... yg penting awk kene wat diorg bangga...kene blajar pandai2...chaiyok2:)i follow u,u follow me http://yamarisaikhu.blogspot.com/

м¡sђ. oŁξи said...

@Maya
tengah try lah nie x sedih2x..thanks 4 the comment... :)