Walking Walking On The Streets..

Posted by : Irene Sulastrie
-Assalamualaikum-
Bismillahirramanirrahim.. Hai semua!! I dah kembali!! Hahaha.. Malam nie nak update blog yang dah lama sangat tak terupdate.. Kesian dia.. Cuba, try, testing tengok title tu.. " Walking Walking On The Street ". Apakah?? Cemerlang subject english I.. Hahaha.. Panjang je titlenya.. Tapi in Malay, maksudnya JALAN-JALAN.. Hahaha..

Besar sayap burung nie.. Hahaha
Nak share lah sikit.. Baru-baru ni irene pergi lah jalan-jalan.. Ke mana?? First destination PENANG.. Tu pun sebab nak buat clearance.. Ye lah, belajar dah habis.. Sedih.. Heee.. And second destination tu KOTA KINABALU.. Walaupun irene nie orang Sabah, tak habis lagi tau roundnya.. Banyak tempat lagi tak pernah pergi.. Sedih :(.. First, nak story sikit masa dekat Penang.. Kat Penang tak ada lah berjalan sangat.. Cuma datang melawat UITM je pun.. Jumpa dengan members yang tersayang.. Peluk-peluk,kiss-kiss,lepas rindu dengan members yang tngah sambung degree sekarang nie.. Tiada perubahan, still sama.. Tapi bila jejak kaki je.. Ya Allah!! Macam mana perasaan happy orang lepas rindu dekat family, macam tu lah juga yang aku rasa.. 3 tahun dekat situ, tak sangka.. Bertahan juga aku.. Heee.. 

See?? Selfie itu penting.. 
Okay... Then, nak cerita pasal I pusing-pusing itu KOTA KINABALU.. Masa irene kat sana, most of thing yang irene buat adalah MAKAN.. Makan itu penting u olls.. Tak makan,rugi.. Nanti lapar.. Hahhaa.. Makan saje.. Sebab tu sekarang I dah makin bambam.. Hahaha.. Irene sampai sana hari sabtu baru-baru nie.. Fly from Penang lah.. So,sampai-sampai je,kakak terus bawak pergi IMAGO shopping mall.. Agak baru lah juga mall tu.. And it so big.. Then, sempena Halloween nie diorang buat Rumah Hantu kat tengah-tengah tu.. Agak unik lah juga.. Dalam shopping mall ada rumah hantu.. WOW!! gitu.. Hahaha.. 

Gambar kat atas tu outside of Imago KKtimesSquare.. Agak besar, dan luas okay...

View from the outside of the Rumah Hantu..
For dinner irene makan dekat...


Makanan dia okay.. Sedap lah juga.. Puas hati.. Hahaha.. Lastly, kenyang.. Itu yang penting.. For the next,next day i think.. Irene pergi 1st Beach Tanjung Aru.. Yeahhh.. Most of us know this beach.. Tempat para-para pelancong seperti saya untuk tengok sunset.. Of course lah petang kan.. Tapi, time irene pergi tu baru lepas hujan.. Hahaha.. So, matahari tadak.. But, irene ada singgah dekat food court Tanjung Aru tu.. And singgah minum petang gitu.. Pastu irene order minuman.. " Avocado Chocolate ". Semestinya sedap.. Dan bila minum tu, Ya Allah terasa kenyangnya.. Hahaha.. Lepas minum-minum tu, irene pergi TAMAN PERDANA.. Tempat tu pun menjadi tumpuan pelancong.. Sebabnya dekat situ ada air yang sangat pandai menari.. Hahaha.. Lawa sangat.. Irene pun terpegun,terpukau melihatnya.. Chewwahh... :)


Avocado Chocolate
                   
         
Tanjung Aru Beach
Makan malam plak, irene makan dekat  satu restoran INDONESIA.. And makanan dekat situ.. SUPERB!! ORIGINAL!! hahaha.. Nama restoran tu " Warung Bandung ".. Tempatnya dekat LintasJaya, Uptownship, Kepayan.. Time makan kat situ irene order.. " Nasi Panggang and Ayam Panggang ".. Dalam nasi dia tu, dia ada sambal tempe.. Lebih kurang macam inti nasi tu lah.. Sedap!!!


Nampak menyelerakan.. And sambal dia.. Perghhh!! Mantop... 
Okay done!! Type panjang-panjang pun, nanti korang malas nak baca.. Tapi, sebenarnya tak puas lagi jalan-jalan dekat sana.. Hahaha.. K guys.. See u next entry okay... Ada masa, yang lama tak mai KK, tak pernah pergi KK.. Jom,jom.. Datang sini jalan-jalan bah.. Heee.. 





1 comment :

Анна Лапина said...

Девушки по вызову сексраком Все великие истины начинались как кощунства работают круглосуточно, на благо своих гостей и стараются сделать так, что бы их отдых выдался ярким и незабываемым. Шлюха модель. Приятная внешность и аристократичные манеру. Образованная и интеллигентная. Озорная в постели и юморная в общении.